Forside2

Metoden, der giver dig mere styrke, energi og glæde

Forskningen viser, at evnen til at finde mening i livet forebygger og beskytter mod frustrationer, udbrændthed og stress.

Vil du vide, hvordan du finder mening i dit liv?

KOM I GANG OG FÅ DETTE NU TIL 0 KR.:

 • Introduktionsguide med testen: Disse årsager gør, at du leder efter mening i dit liv
 • Videoen: Sådan gik jeg fra dyb meningskrise til nye højder
JA TAK, SEND MIG GUIDEN OG VIDEO NU TIL 0 KR.
 • Anjaelfrida.dk

  “Man skal huske sine mentale mavebøjninger”, som Anja sagde til mig, men det er faktisk også nogle mavebøjninger, som man rent faktisk har lyst til at tage, for de giver noget allerede fra første dag. Anja er også en rigtig god formidler, som man føler sig tryg ved at dele sine tanker med, som er noget af det vigtigste for at kunne åbne helt op. Nu er det blevet en helt naturlig del af min hverdag, som jeg slet ikke kan undvære.”

 • Anjaelfrida.dk

  “Anja er en fremsynet leder med fingeren på pulsen ift. det nye ledelsesparadigme. Hun er skarp, sjov, inspirerende, nytænkende, modig, strukturerende, effektiv, fokuseret og gør sit arbejde med hjerne og hjerte med fokus på win-win.”

 • Anjaelfrida.dk

  “Det er spændende og lærerig. Anja formår virkelig at inddrage hendes egne erfaringer, sætte det i en relevant kontekst, som læseren let forstår. Den teoretiske rammer med Viktor Frankls logoterapi som omdrejningspunkt og meningsbegrebet som styrende er nyt og udfordrende. Som læser sidder jeg tilbage med mange svar på store spørgsmål til ledelse og med energi til at anvende svarene i min hverdag.”

 • Anjaelfrida.dk

  “Anja Hald har en evnen til at ruske op i folk, bringe en ny energi ind. Hun bidrager med meget, både på det personlig plan og med det strategiske. ”

 • Anjaelfrida.dk

  “Fascinerende, hvad der sker, når man fremmer sin bevidsthed. Anja var utrolig god at sparre med i processen. Hun udviste professionalisme, omsorg og respekt for det individuelle aspekt i processen. ”

 • Anjaelfrida.dk

  “I anledning af Danmarks Mentale Sundhedsdag, har vi på urinvejskirugisk sengeafsnit brugt eftermiddagen på at lytte til Anja Elfrida Hald, som ud fra Viktor Frankl har fortalt os om, hvordan vi har et valg til at høste mening i de ting vi gør i vores hverdag. Hun gav os noget at tænke over, på en god måde.”

Om Anja Elfrida Hald, Ph.D.

Anja er Danmarks eneste certificeret ekspert i meningspsykologien, Eksistentiel analyse og logoterapi.

Hun har udviklet konceptet Lederskab med mening, og har netop udgivet en bog med samme titel. Ud over at være forfatter deler hun sin viden via kurser, foredrag, seminarer og webinarer.

Anja er et akkrediteret medlem af den internationale association for logoterapi og eksistentiel analyse ved Viktor Frankl Instituttet Wien i Østrig, og Center for Meaning er akkrediteret som Viktor Frankl Intitute Denmark. 

Du kan læse mere på www.anjaelfrida.dk

 

Billede3